Mêmê

1. Quan temps portes com a blocaire?

No gaire, soc relativament jove en aquest món. Posem-hi un anyet.

2. Com vas saber l'existència dels blocs?

Gràcies a amics com qui s'amaga darrera en vullunfestuc o el mateix milker, a qui se li va acudir que podrirem compartir amb més gent els cafès que fèiem a la terrassa de casa nostra, en companyia de tres geranis, un romaní, una menta, una herbassana, una farigola, una colla de juliverts, unes floretes i esporàdicament una guitarra.

3. Digues 5 blocs que segueixes diàriament

Confesso que m'és molt difícil seguir el món blocaire diàriament, però m'encanta parar-me a fer un cafetó sovint per casa de la Frannia, d’en vullunfestuc evidentment, de tant en tant també acompanyant-lo d'una lionesa escalivada. La meva musa em visita qualque pic també, cosa que em permet també to keep on rockin' quan ens donen la ocasió.

4. Ets lector anònim d'algun bloc?

Sovint, és fàcil deixar-se portar per la curiositat de saber què més hi pot haver darrera aquell comentari que has llegit en un bloc, on hi has anat a parar a través d'un comentari que havies llegit en un altre bloc, on hi havies arribat a partir de un comentari que havia fet algú amb un "malnom" que t'ha cridat l'atenció i t'ha despertat la curiositat de saber qui es podria amagar darrera aquell sobrenom, de qui firmava un comentari d'un bloc on hi havies fet escala a partir de un comentari a casa d'en rock'n'roll per exemple.

5. Alguns autors que et generin especial simpatia

En tenim tres d'enllaçats, que us convido a visitar. Un és el de la leanan (el transsiberià). L'altre, l'autor de La Terminal, és un vell i molt bon amic que sempre tindrà la meva admiració. I no podria deixar de tornar a anomenar na Frannia!

6. Amb quins 5 blocaires aniries de marxa?

Soc més partidari de les festes i trobades, on evidentment hi és tothom convidat.

7. Amb quins 3 blocaires passaries una nit de bogeria sexual

A la vegada? Ostres, un quartet, que bo! A qui se li hagi acudit aquesta pregunta trob  que és molt optimista. Posats a recórrer a la imaginació, a mi deixeu-me amb la meva musa

8. T'has enamorat mai d'algun blocaire?

No.

9. Estàs satisfet amb el teu bloc?

El dia que estem completament satisfets del nostre bloc, ens veurem obligats a deixar-lo intacte tal i com estigui, i no tornar-lo a tocar ni afegir-hi cap més paraula.

10. Escull entre 3 i 5 blocaires per a què facin aquest MêMê.

Crec que en milker s'hi pot animar a fer-lo, no?. I bé, m'encantaria que  la musa l'agafés aquest mêmê si el llegeix. La Frannia també em faria molta gràcia, tot i que per una banda entendria que…

Ostres, he passat el meu primer Mêmê, espero que us hagi entretingut una estoneta.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Mêmê

 1. milker diu:

  Perquè sobre el meu nom no tinc enllaç! Ja em vols fer fora de casa?!

 2. xot diu:

  jajaja, no home! Serà coió!

 3. musa diu:

  Apa xot! Em faràs pujar els colors!!
  Amb molt de gust el faré el meme… Quan tingui un moment!

  Petoneeeets!

Els comentaris estan tancats.