Criticant, la gent, va degenerant

Els nivells de crítica estan arribant a punts vergonyosos. No sabia si posar-me a plorar o ventar-li una 'bufa al cul' a la senyora. Criticar ens dóna temes de conversa, ens fa sentir una mica intel·ligents, ens pot servir com a contesta d'una altra crítica, fins i tot!, una crítica ens pot servir d'excusa. Criticar és natural, de fet, uns científics que estudien el casquet polar sud afirmen que el 60% d'una conversa, la gastem per criticar. Segur que quan critiquem, el cos genera una boleta d'aquelles que ens fan feliços per uns instants, una boleta d'aquelles de nom tan complicat que va directe al cocu i encara que no ho notem, el cocu ens en demana més i més. Podem criticar d'això i d'allò, però senyora, criticar amb un altre adult el teu propi fill, ja és, més que penós.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Criticant, la gent, va degenerant

 1. Dessmond diu:

  Hi ha molta mare insatisfeta. Hauries de saber-ho entendre. Hauries de conèxier la rebotiga d’aquesta dona per criticar-la correctament.
  Estic d’acord amb l’article. Es critica molt. Segurament més d’un es troba intel·ligent fent-ho.

 2. nessa diu:

  doncs téns raó amb aixó dels critiquejos. A la feina és on més es fan, sobretot si hi ha torns inversos. A mi criticar no m’agrada massa, si pogués ho evitaria, però sempre hi ha alguna cosa que no t’agrada d’algú o que necessites criticar-la per desfogar-te i oblidar-te d’akella persona, trobar-li defectes nose…A vegades és parlar per parlar, de ximpleries…O simplement, són envejes…

 3. La crítica argumentada no és dolenta. Altra cosa és rajar, especialment si encara no li has fet saber la teva discrepància a la persona en concret. De vegades, però, el fet de criticar és l’únic que queda en falses relacions de coneixença.

 4. Laiky diu:

  Hi ha crítiques que, com la mateixa categoria diu, són inclassificables.

Els comentaris estan tancats.