Recargolem-nos-hi, aquí

TV3 comença a emetre la quarta temporada d'una sèrie que m'aprecio molt. Cada capítol em deixa abatut i ni a la ment més recargolda la deixa indiferent. L'individualisme, els diners, l'egoisme i la felicitat son els temes que no deixa de donar-hi voltes. Com una persona només pensa en la seva pròpia perfecció, seguint els seus propis objectius creient que el satisfaran. La soledat, els nous temors, les aparences, els prejudicis, seguits d'una llista inacabable de noms complicats han passat a ser el problema numero 1 en el mon? En resum, aquesta sèrie vol evidenciar com la societat actual es vol tornar absurda i a la vegada massa complicada.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Recargolem-nos-hi, aquí

  1. Pd40 diu:

    Síiii, recargolada i divertida. Parlem de Nip/Tuck, oi?

  2. Bon dia!!!
    gràcies per la visita!!!
    Quina sèrie es aquesta???

Els comentaris estan tancats.