La princesa i el diable

Aquí tenim un conte, de princeses, diables i altres personatges intrigants…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: La princesa i el diable

 1. JULI diu:

  Potser el problema és que Barcelona no està dissenyada per anar amb bicicleta. Fer quatre carrils bici repartits per la city no vol dir que ja siguem Amsterdam. No, no ens equivoquem, els carrils bici queden molt bé per ser més cosmopolites i més d’esquerres, i de passada pujar els index de benestar de Barcelona. Però si no hi ha una voluntat clara de redissenyar la mobilitat a la ciutat, no serveixen per a res.

  I per cert, al centre hi treballo i hi estudio cada dia. Però si amb la bici ho tens fotut, amb el cotxe, ni t’ho explico. I jo el cotxe, per ciutat ni el toco company, molt millor el transport públic, però suposo que si ets repartidor i portes 2000 kg de càrrega no ho faràs amb bicicleta oi? i si ha sde fer una trasllat tampoc, o si has d’acompanyar el teu pare invàlid tampoc. O si senzillament et surt dels pebrots agafar-lo pel que sigui, que per alguna cosa el tens i l’utilitzes.

  Amb això et vull dir que no caiguem en la ingenuïtat de creure que una ciutat sense vehicles motoritzats és possible, de la mateixa manera que em sembla perfecte que hi hagin bicicletes pel carrer. No per les voreres. I si la mateixa falta de respecte que tenen molts automobilistes cap als ciclistes es reverteix a la contra amb els conductors i també amb els vianants és que tenim un problema. Que de mal follats, hippis o no, n’està plè. I d’intolerants encara més, amb bicicleta o sense.

 2. milker diu:

  Arribo a la conclusió que pensem el mateix amb una única diferència. Els uns els agradaria poder-se moure amb tranquil·litat i normalitat amb bici i als altres els agradaria que les bicis no circulessin per l’espai que sempre ha estat dels vianants.

  Sol·lució bona? Fer un espai per les bicis, siguin carrils bicis o voreres més amples.
  Sol·lució barata? Enviar els ciclistes a l’asfalt.

 3. kölner diu:

  Estàs rallat per lo de la bici eh..tranquil home, tranquil!
  Tu cardat al davant dels cotxes i quan estigui verd comença amb una marxa dura, ja vuràs com s’emprenyen…desfoga tan…prova-ho!
  Jo vaig amb bici i no sóc hippie..tot dependrà de l’estètica..!
  salut bermut!

Els comentaris estan tancats.